SEO analyse gir deg innsikt og kan øke trafikken til nettsiden din

Hva er en SEO analyse av nettsider

En SEO analyse er prosessen med å undersøke et nettsted eller en spesifikk tekst for å få en bedre forståelse av hvor godt nettstedet eller teksten er optimalisert for søkemotorer og hva som kan gjøres for å hjelpe nettstedet med å komme høyere opp i søkeresultatene i søkemotorer som Google og Bing. Analysen gjøres av allerede publisert tekst og bilder, i motsetning til en søkeordsundersøkelse som lages før tekst og bilde publiseres.

SEO analyse gir deg en bedre forståelse av hvor godt nettstedet eller teksten er optimalisert for søkemotorer

 

Hvor ofte oppdateres en SEO analyse

En SEO analyse bør oppdateres med faste intervaller. Algoritmene som Google bruker for å rangere søkeresultatene endre hele tiden. Det er derfor viktig for en nettside å være mest mulig oppdatert i forhold til Googles algoritmer. Har du få artikler kan du gjøre analysen oftere enn store nettsteder som er tidskrevende å oppdatere.

Vi tenker at du bør oppdatere analysen minst 1 gang i måneden.
 

Hvem kan lage en SEO analyse

Hvem som helst kan lage generere en SEO analyse på internett. Det som er viktig er å faktisk skjønne hva analysen konkluderer med slik at riktige tiltak kan iverksettes på nettsiden. En SEO analyse uten oppfølging har ingen verdi.
 

Hvor lang tid tar det å lage en SEO analyse

Selve analysen tar kort tid å lage, alt fra 10 minutter til noen timer. Det som tar tid er å gjennomgå analysen for å kunne gjøre endringer og oppdateringer av innholdet på nettsiden. Man bør ha god teknisk innsikt for å kunne utføre riktige endringer som analysen anbefaler.

Det er nå det tidskrevende starter, nemlig endring og oppdatering av innholdet og eventuelt den tekniske strukturen av nettsiden. Dette inkluderer oppbygging av tekster, ordene i tekstene i forhold til søkeordene som brukes i søkemotorer, dekker teksten søkehensikten hos den som leser teksten og optimalisering av metadata.
 

SEO tekstforfatter

En tekstforfatter som har kunnskap og fokus på SEO er gull verdt. Tekstforfatteren vil da kombinere relevante og populære søkeord med god historiefortelling. På nye tekster vil en SEO tekstforfatter vil ha en søkeordsundersøkelse som grunnlag sammen med formålet med nettsiden og teksten. Kall det gjerne en søkeordsanalyse. På eksisterende tekster brukes en SEO analyse. Les mer om SEO tekstforfatter
 

SEO Bergen

Vi tilbyr våre faste kunder flere tjenester innen SEO i Bergen, inkludert både SEO analyse og tekstforfatter. Lokal tilstedeværelse kan være viktig for å få inngående kunnskap og god dialog med kundene. Digital kommunikasjon er helt klart viktig i disse dager, men flere foretrekker oppmøte på kundemøter, oppfølging og samtaler. Vi holder til i Bergen sentrum.

Leave your vote

Flere artikler...

Om Bergen Forum og kort om våre tjenester

Vi skaper engasjement med tekst, lyd, bilder og video.

Lignende artikler

En SEO tekstforfatter kan bedre din plassering i søkeresultater

Les om hvordan en SEO tekstforfatter kan hjelpe deg med å nå dine mål om mer trafikk til nettsidene dine

SEO analyse gir deg innsikt og kan øke trafikken til nettsiden din

Lurer du på hva er SEO analyse og hvorfor du bør ha en oppdatert seo analyse? Les det her, enkelt forklart.

Hva er CRM og dette kan du bruke CRM til. Enkelt forklart

Hva er CRM forklart i en setning, enkelt forklart med eksempler. Her er de mest brukte CRM systemene i dag

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.